Legendarisk Kristallkrona


Sparbankens huvudmannamiddag, Five Four Funs fest för 300, Guldekens mingel, NetPortdagen, Karlshamns Hamns julfest, jazzarrangemangen med Munthe, 90 årskalaset för tjugo erfarna gäster, bolagsstämmor, Delicius Junkfood Dinner!!
Ja, vi kan fortsätta bra länge för att berätta vilka arrangemang som har gjorts hos oss.

Lokalerna på Östra Piren, med den legendariska kristallkronan från gamla stadshotellet i centrum, ger många möjligheter till individuella arrangemang.

Stämningen är lite svår att beskriva, för den skapas alltid på nytt och uppstår i ny skepnad vid varje tillfälle.

Gemensamma nämnaren, är dock restaurangens höga matambitioner ihop med de ekologiska dryckerna samt den vackra arkitektprisbelönade yttre atmosfären, som tillsammans skapar en alldeles speciell och egenartad upplevelsekvalité.

Festen för 20 – 500 personer är dessutom, väldigt konkurenskraftigt prisatt.

Chiamala (ring) som man säger i Italien!

Restaurang Gourmet Grön i Karlshamn kommer att göra sitt yttersta för att din fest skall bli till ytterligare en, i festsucceerna på Östra Piren!

På Fatet - Mat med touch av ert eget varumärke

Tänk er att maten ni bjuder på andas de värdegrunder ert varumärke står för. Gourmet Grön i samarbete med På Fatet ser till så att ert varumärke på ett stilfullt sätt präglar hela er meny.

Gourmet Grön
- prisbelönt mat i 16 år

Gourmet Gröns mat är numera klassisk. Vi är en av sydsveriges mest omtalade restauranger och garanterar ett hundraprocentigt engagemang i varje uppdrag.

Medvetna Konferenser
- En helhetsupplevelse

För upp till 300 personer i toppmoderna, flexibla lokaler med havet som närmsta granne. Nu är det en realitet för beställare att genomföra konferenser och möten i Blekinge på detta sätt.