Meny 1
Fröjalax , fläder, picklad fänkål, brynt smör, äpple, regnbågsrom.
*
Hjortrygg med potatisbakelse, lökcrème, primörer och sky
*
Chokladterrin med hallonsorbet, rostade nötter och kaffe
Pris: 575 kr per person.

Meny 2
Bakad vit sparris, emulsion, rökt gräsand och smörstekt rågbröd
*
Pocherad Torsk, körvelmajonnäs, fläderpicklad fänkål, rädisor, gurka, brynt smör
*
Marinerade jordgubbar med vaniljglass, maräng och mynta
Pris: 585 kr per person.
Meny 1.2
(+snittar)
Lax, kavring, pepparot
&
Färskost, soltorkad tomat, örter
*
Fröjalax , fläder, picklad fänkål, brynt smör, äpple, regnbågsrom.
*
Hjortrygg med potatisbakelse, lökcrème, primörer och sky
*
Chokladterrin med hallonsorbet, rostade nötter och kaffe
Pris: 645 kr per person.

Meny 2.2
(+snittar)
Lax, kavring, pepparot
&
Färskost, soltorkad tomat, örter
*
Bakad vit sparris, emulsion, rökt gräsand och smörstekt rågbröd
*
Pocherad Torsk, körvelmajonnäs, fläderpicklad fänkål, rädisor, gurka, brynt smör
*
Marinerade jordgubbar med vaniljglass, maräng och mynta
Pris: 655 kr per person.
Meny 1.3
(+snittar och amuse-bouche)
Lax, kavring, pepparot
&
Färskost, soltorkad tomat, örter
*
Rökt sikrom med potatis, rödlök, gräslök, gräddfil
*
Fröjalax , fläder, picklad fänkål, brynt smör, äpple, regnbågsrom.
*
Hjortrygg med potatisbakelse, lökcrème, primörer och sky
*
Chokladterrin med hallonsorbet, rostade nötter och kaffe
Pris: 715 kr per person.

Meny 2.3
(+snittar och amuse-bouche)
Lax, kavring, pepparot
&
Färskost, soltorkad tomat, örter
*
Rökt sikrom med potatis, rödlök, gräslök, gräddfil
*
Bakad vit sparris, emulsion, rökt gräsand och smörstekt rågbröd
*
Pocherad Torsk, körvelmajonnäs, fläderpicklad fänkål, rädisor, gurka, brynt smör
*
Marinerade jordgubbar med vaniljglass, maräng och mynta
Pris: 725 kr per person.