Meny 1
Fröjalax , fläder, picklad fänkål, brynt smör, äpple, regnbågsrom.
*
Hjortrygg med potatisbakelse, lökcrème, primörer och sky
*
Chokladterrin med hallonsorbet, rostade nötter och kaffe


Pris: 575 kr per person.

Meny 2

Bakad vit sparris, emulsion, rökt gräsand och smörstekt rågbröd

*
Pocherad Torsk, körvelmajonnäs, fläderpicklad fänkål, rädisor, gurka, brynt smör
*
Marinerade jordgubbar med vaniljglass, maräng och mynta

Pris: 585 kr per person.

Meny 1.2
(+snittar)

   
Lax, kavring, pepparot
&
Färskost, soltorkad tomat, örter 
*
Fröjalax , fläder, picklad fänkål, brynt smör, äpple, regnbågsrom.
*
Hjortrygg med potatisbakelse, lökcrème, primörer och sky
*
Chokladterrin med hallonsorbet, rostade nötter och kaffe


Pris: 645 kr per person.

Meny 2.2
(+snittar)

 Lax, kavring, pepparot
&
Färskost, soltorkad tomat, örter 
*

Bakad vit sparris, emulsion, rökt gräsand och smörstekt rågbröd

*
Pocherad Torsk, körvelmajonnäs, fläderpicklad fänkål, rädisor, gurka, brynt smör
*
Marinerade jordgubbar med vaniljglass, maräng och mynta

Pris: 655 kr per person.

Meny 1.3
(+snittar och amuse-bouche)
    
Lax, kavring, pepparot
&
Färskost, soltorkad tomat, örter 
*
Rökt sikrom med potatis, rödlök, gräslök, gräddfil
*
Fröjalax , fläder, picklad fänkål, brynt smör, äpple, regnbågsrom.
*
Hjortrygg med potatisbakelse, lökcrème, primörer och sky
*
Chokladterrin med hallonsorbet, rostade nötter och kaffe


Pris: 715 kr per person.

Meny 2.3

(+snittar och amuse-bouche)

 Lax, kavring, pepparot
&
Färskost, soltorkad tomat, örter 
*
Rökt sikrom med potatis, rödlök, gräslök, gräddfil
*

Bakad vit sparris, emulsion, rökt gräsand och smörstekt rågbröd

*
Pocherad Torsk, körvelmajonnäs, fläderpicklad fänkål, rädisor, gurka, brynt smör
*
Marinerade jordgubbar med vaniljglass, maräng och mynta

Pris: 725 kr per person.